Välj en sida

Frisör Söderköping

Hårlagret 1 – en frisör för alla i Söderköping

Hårlagret 1

Välkommen till Hårlagret 1, en salong som vänder sig till såväl män som kvinnor, barn och seniorer som söker en frisör i Söderköping. Jag som driver denna salong heter Vilma Johansson och jag ser till att du får en frisyr du trivs i, till en rimlig kostnad. Av mig får du förstklassig service och jag erbjuder både de senaste klippteknikerna och bästa produkterna.

Min salong finns i Ringarum och här kan jag ge dig en ny look oavsett om det gäller håret, ditt skägg, eller dina ögonbryn. Är du osäker på vilken frisyr som du vill ha så ger jag dig gärna råd. Tveka inte på att höra av dig om du undrar över någonting. Vill du läsa mer om de olika behandlingarna som jag erbjuder kan du läsa mer under fliken tjänster.

Kvalitet

På Hårlagret 1 använder jag endast produkter med hög kvalitet som ger det allra bästa resultatet.  Produkter såsom O&M och Nõberu. Oavsett om du kommer till mig för en klippning av hår eller skägg eller ögonbrynsfärgning, använder jag mig av de senaste teknikerna. Tillsammans med dessa högkvalitativa produkter blir resultatet enastående. 

 

Nöjda kunder

Jag kommer att göra allt jag kan för att du ska bli hundra procent nöjd och få en trevlig stund här på min frisörsalong. Om du inte riktigt vet vad som kan passa dig och din stil så kan jag hjälpa dig att en finna en bra look. För mig är det viktigt att du ska känna att du vill komma tillbaka hit och gärna rekommendera min salong till andra.

Bra priser

Alla ska kunna få en fin frisyr utan att betala en förmögenhet. Jag erbjuder mina behandlingar till rimliga priser. Vill du veta vad de olika behandlingarna kostar så hittar du information om det inne på min boka direkt. Vill du plocka fram ditt vackraste jag till priser du har råd med, då är Hårlagret 1 rätt salong för dig! Varmt välkommen.

Vill ni veta mer?